Geen producten (0)

Over Zeppie & Kokkie

Zeppie & Kokkie, de kleinste online vegan buurtwinkel in de Rivierenbuurt, Amsterdam!

 

Zeppie & Kokkie. Met mijn bankbetbakkers DNA, mijn  enorme enthousiasme, mijn gezonde eigenwijsheid en een (te) groot gevoel van onrecht, gezond verstandtegen het dierenleed, ben ik Zeppie & Kokkie begonnen.  Dit gevoel van dierenleed is al sinds ik heel jong was. Toen omschreven ze het als vervelend dat je geen vlees at.? En dat is natuurlijk onzin! Eindelijk kan ik er iets mee doen.! Het aanbieden van diverse smaakvolle diervriendelijke opties voor een plantAARDIGE wereld! 

Liefs Mascha & Zepp

Food with a mission added with a paw full of love by Zepp!

Wat is veganisme?

Veganisme is een levensstijl waarbij – voor zover mogelijk en praktisch haalbaar – wordt afgezien van alle vormen van exploitatie van, en wreedheid naar, dieren voor eten, kleding of andere doeleinden.


#stopdebioindustrie
#stopdemegastallen
#stopliveveetransport

 

 

Banketbakkerij Eerste Constantijn Huygensstraat

 

Buurderij De Pijp - Rivierenbuurt

De vegan producten van Zeppie & Kokkie zijn ook verkrijgbaar bij Buurderij de Pijp - Rivierenbuurt

Buurderij, bestel online en haal het wekelijks op zaterdag op van 11.00 tot 1500 bij Zeppie & Kokkie. Elk kwartaal een extra gezellige pick up i.s.m. lokale horeca uit de buurt.  Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Volg dan de buurderij op facebook en instagram !  Wordt vrijblijvend en gratis lid van de buurderij!


#duurzaam
#lokaal
#eerlijketen
#fairincome
#kleineondernemer 
#ClimateAction
#sustainablefood
#Healthyfood

 

Wij gebruiken cookies. 🍪