Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Potverdorie!

€ 3,95 (inclusief btw 0%)
Niet op voorraad - Levertijd 0/1/2/3 dagen
Specificaties
Productcode 54-170
Netto gewicht 200210,00 g
Omschrijving

Potverdorie! No Food Waste 

Inh: 200 ml

Na openen koel bewaren en beperkt houdbaar.


Potverdorie!

Confituurmaker 

 

Potverdorie! is ontstaan uit ergernis over hoeveel kostelijk voedsel er wordt verspild. Toen wij, Charlotte Heine en Joep Weerts, zagen wat er bij onze lokale supermarkt er dagelijks aan fruit en groente in de kliko belandt, niet omdat het niet meer eetbaar is maar louter vanwege een plekje en een vlekje of omdat het boekhoudsysteem zegt dat de houdbaarheid er op zit.

We zien het als onze missie om deze verspilling aan de kaak te stellen en om het overtollige fruit en groente te redden door er jam en chutney van te maken. 

Door het vervolgens in een pot te stoppen verlengen wij de houdbaarheid en dragen mede op deze manier ons steentje bij tégen de verspilling.

We zijn inmiddels ruim een jaar verder een steeds groter aantal mensen in Amsterdam weet onze smaken te waarderen.

Wekelijks haalt Potverdorie! fruit en groente op bij het FoodCentre aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam. Hierdoor worden wij elke keer verrast met wat we nu weer kunnen verwerken. De ene keer zijn het druiven, mango en aardbeien, de volgend keer kunnen het appels, pruimen of limoenen zijn.

Hierdoor uitgedaagd maken wij telkens weer nieuwe smaken. 

Wij garanderen dus niet dat je bij Potverdorie! het hele jaar door dezelfde smaak krijgt. 

Met ons ga je mee op avontuur en garanderen we wèl dat het lekker is, het met veel te combineren is (zeker de chutneys) en dat de wereld er een klein beetje beter van wordt Potverdorie!

Ook interessant

€ 49,95
€ 30,00
€ 35,00

Wij gebruiken cookies. 🍪